Zeven perfecte dagen

Vandaag een bijzondere recensie, want hij is geschreven door mijn beste vriendinnetje Judith. Zij was zo enthousiast over het boek Zeven perfecte dagen dat ik haar gevraagd heb om een recensie te schrijven en ze antwoordde nog met een ja ook. Je kan bijna niet anders dan haar enthousiasme over dit boek overnemen, dus je bent gewaarschuwd =).

” ‘Hij heeft me niet gebeld’, gaf ik toe. Tranen van wanhoop en vernedering welden op in mijn ogen. ‘Er moet hem iets zijn overkomen. Hij was geen bevlieging, Jo. Het heeft alles veranderd.’ 

Flaptekst

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

 

 

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

Judith’s mening

Schrijfster Rosie Walsh was mij onbekend en ook was ik door niemand getipt over haar óf over dit boek, maar toch trok dit boek mijn aandacht. De kaft van het boek vind ik prachtig, maar het was de omschrijving van het verhaal op de achterkant van het boek wat mij triggerde en maakte dat ik het boek DIRECT wilde lezen. De mysterieuze beschrijving maakte me enorm nieuwsgierig en dit bleek geen valse belofte.
 
Rosie Walsh weet je in het verhaal te trekken en heeft een fijne schrijfstijl, waardoor je wilt blijven doorlezen. Het verhaal wordt voornamelijk vanuit 1 personage verteld, maar later ook vanuit een ander personage wat mijns inziens een positieve toevoeging aan het verhaal is.
 
Ik ben een liefhebber van feelgood en romantische boeken. Bij dat genre heb je vaak al snel door welke kant het verhaal op zal gaan en hoe het uiteindelijk zal aflopen. Ondanks dat, wil je nog steeds het hele boek lezen en geniet je van iedere bladzijde. Echter, bij Zeven perfecte dagen had ik echter soms geen idee welke kant het verhaal op zou gaan en ben ik ook wel eens op het verkeerde been gezet. Dat maakte dat ik dit boek misschien zo mooi vond: het verrassende ervan.
 
Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar dit prachtige boek en je hem direct toevoegt aan je TBR-lijst. Het boek leent zich ervoor om gedurende deze herfstachtige dagen gelezen te worden. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Titel: Zeven perfecte dagen | Auteur: Rosie Walsh | Uitgeverij: Boekerij | 336 pagina’s |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Ik zal je vinden - Linwood Barclay - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken