We zijn bijna aan het einde van mijn Favorieten ABC, maar dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. We zijn aangekomen bij de letter X namelijk en ik kan jullie met 100% zekerheid zeggen dat ik nog nooit een boek heb gelezen waarvan de titel begint met de letter X. Ik ben benieuwd wie dat wel heeft gedaan :-).

Aangezien de X ook het teken voor keer is, heb ik besloten dat ik vandaag twee boeken uitkies die niet in mijn favorietenlijstje staan, omdat ik ze nog maar kort geleden gelezen heb en beide letters toen allang geweest waren. Daarnaast zijn dit hele fijne en vrolijke boeken, dus verdienen ze wat extra’s. Van beide boeken staat er een recensie online. Als je op de titel klikt van het boek dan wordt je direct doorverwezen.

De Stroopwafelshop ~ Astrid Harrewijn

Dit is één van de leukste boeken die ik dit jaar heb gelezen. Een heerlijke feelgood waar je enorm vrolijk van wordt. Het speelt zich af in mijn favoriete stad New York, dus maakt het mij sowieso al vrolijk. Ik denk dat dit het perfecte boek is om mee te nemen op vakantie of op een warme dag in het zonnetje op het strand. Mocht je dit boek nog niet gelezen hebben dan moet je dat absoluut doen. Ondertussen hoop ik stiekem op een tweede deel.

De kleine bakkerij aan het strand ~ Jenny Colgan

Ook dit is een heerlijke feelgood en een heel erg goed boek om in de vakantie te lezen. Het leuke van dit boek is dat het een serie is en deel twee (Zomer in de kleine bakkerij) is al uit. Deel drie komt in oktober uit en ik kan nu al niet wachten. Mocht je van bakken houden dan zijn deze boeken ook helemaal geschikt voor je, want er staan genoeg recepten in om uit te proberen. Ik zeg lezen!

Deze twee toppers horen eigenlijk ook in mijn favorietenlijstje thuis, dus ik vind dat ik het zo goed opgelost heb :-). Ik ben toch wel erg benieuwd of jij wel een boek hebt gelezen waarvan de titel begint met de letter X. Wil je het me laten weten? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.