Wat een fantastische leesmaand was juni toch. Er kwamen twee boeken uit waar ik met smart op zat te wachten en al het andere wat ik gelezen heb was ook erg fijn. Kijk je met me mee?

Ik kan mezelf nooit zo heel goed aan mijn TBR-lijstje houden en ook nu heb ik dat weer niet gedaan. Ach, zo blijf je een lijstje houden om te lezen.

Het eerste boek wat ik uitgelezen heb was CafΓ© Zon en Zee van Jenny Colgan. Een heerlijke feelgood waar ik heerlijk in kon verdwijnen. Ik vind haar schrijfstijl fijn, er zit humor in haar boeken, een beetje drama en een tikkie voorspelbaar. Zo tegen de zomer is dit een heerlijk boek om lekker in het zonnetje te lezen.

De dag nadat ik CafΓ© Zon en Zee uit had, viel Trust Again van Mona Kasten op de deurmat. Op dit boek zat ik te wachten en ik ben er ook meteen in begonnen. Begin Again vond ik fantastisch, dus ik had hele hoge verwachten. Trust Again vind ik niet beter dan Begin Again, maar zeker heel erg fijn en de moeite waard om te lezen. In een paar dagen had ik hem alweer uitgelezen en dat is altijd weer jammer, maar geeft wel aan dat ik niet kon stoppen met lezen. Aanradertje!

Ik wilde eigenlijk dolgraag in een ander pareltje starten, namelijk Nog lange niet van M.J. Arlidge, maar die zou ik samen met mijn beste vriendinnetje gaan lezen en zij was nog bezig in een ander boek. Dus heb ik eerst Vergeef me van J.D. Barker gepakt. Deel 1 en 2 vond ik goed, maar deel drie heeft me enorm verrast. Wat een ongelooflijk sterk eind van deze serie. Het beste deel van de drie en alleen al voor dit slotstuk zou je deze drie boeken moeten lezen. J.D. Barker heeft zichzelf hiermee overtroffen.

Gelukkig kon ik na Vergeef me starten in Nog lange niet van M.J. Arlidge. Het dikste boek van de Helen Grace-serie en ik was erg nieuwsgierig. Op een gegeven moment moet het hoogtepunt toch bereikt zijn zou je denken? Niets is minder waar, want ook dit deel is weer ontzettend goed. Arlidge verrast de lezer weer door een nieuw element in het boek te stoppen en het blijft weer enorm spannend tot het einde van het boek. Mijn recensie is nog niet geschreven, aangezien ik het boek gisterenavond pas uitgelezen heb. Hij komt vrijdag online.

Deze maand was top! Ik heb heel veel gelezen en er ook weer enorm van genoten. Komende maand staan er ook weer boeken op mijn lijstje waar ik heel erg veel zin in heb. Morgen zal ik mijn TBR-lijstje online zetten.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen? Wat was daarvan jouw favoriet? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.