Verwacht

Er zijn altijd boeken waar je als lezer naar uit zit te kijken. Misschien omdat je de auteur heel erg goed vindt of omdat je in een serie bezig bent en graag het volgende deel wilt lezen. Zo zijn er ook boeken waar ik met smart op zit te wachten en voor sommige boeken moet ik echt enorm veel geduld hebben. Ik deel er een paar met je die nu op mijn lijstje staan.

Het eerste boek wat gisteren geleverd is, is Doods geheim van Robert Bryndza. Ik ben dol op de Erika Foster-serie en kan ook niet wachten om dit boek te gaan lezen. Gelukkig hebben we komend weekend lekker niets gepland ;-).

Nog lange niet van M.J. Arlidge komt op 2 juni 2020 (!) uit. Deel 9 alweer van de Helen Grace-serie. Wat een geduld moeten we daarvoor hebben deze keer. De serie van Robert Bryndza en M.J. Arlidge lijken erg op elkaar, maar ik vind het heerlijke boeken en kan dan ook niet wachten op dit exemplaar. Fijn is ook wel dat het tegen die tijd weer lekker lang licht is dat we al richting de zomer gaan. Prettig!

Een boek waar ik erg benieuwd naar ben, is Het Dilemma van B.A. Paris. Ik heb haar andere boeken ook gelezen en vooral Achter gesloten deuren vond ik erg goed. Ze gaat nu haar eerste roman uitbrengen en ik ben er heel nieuwsgierig naar. Dit boek komt uit op 4 mei 2020.

Jojo Moyes komt op 3 maart ook met een nieuw boek: Suzanna’s wereld. Ik vind deze auteur zo goed dat ik al haar boeken ongeveer opeet. Dit boek komt dan ook zeker op mijn lijstje en als het net zo goed is als haar laatste boek De Sterrengever dan kan het zomaar een favorietje worden.

Nog een schrijver waar ik altijd erg blij van word als ze een boek uitbrengt is Linda Jansma. Op 2 juli verschijnt In eigen hand en ik kan niet wachten om ergens in het buitenland met dit boek op een strandbedje te zitten. Linda Jansma schrijft altijd goede thrillers waarbij je tot het eind in spanning blijft zitten.

Op dit moment ben ik met De Zeven Zussen-serie bezig en op 18 februari komt deel 6 Zon uit. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik deze serie compleet ga lezen, want ik twijfel nog of ik de serie wel of niet goed vind. Mocht ik Storm uit hebben en het toch erg goed vinden, dan zal ik alle delen lezen en ook Zon bestellen. Daarnaast wil ik eigenlijk sowieso de hele serie in mijn boekenkast hebben, aangezien er al een paar staan.

Er komen ontzettend veel boeken uit en er zullen vast heel veel mooie en goede boeken uitkomen. Deze staan in ieder geval nu op mijn lijstje om te bestellen. Daarnaast wacht ik met smart op het nieuwe boek van Lindsey Kelk Ik hou van Hawaï, maar wanneer en of dit boek vertaald wordt is nog onbekend. We wachten geduldig af.

Naar welke boeken kijk jij uit de komende tijd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Twee kleine visjes - M.J. Arlidge - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken