De eeuwige TBR-lijst

Volgens mij heeft elke boekenworm hier last van: een eeuwige TBR-lijst. Boeken die je eigenlijk wel graag wilt lezen, maar waar je geen tijd voor maakt. 

In mijn kast staan de volgende soort boeken:

* boeken die ik nog niet gelezen heb en die ook niet op mijn TBR-lijst staan;

* boeken die ik sowieso niet zal gaan lezen en eigenlijk naar de kringloop moet brengen;

* boeken die ik in de nabije toekomst wil lezen en op mijn TBR-lijstje staan. 

Naast de boeken die vrijwel meteen gelezen worden, staan daar ook boeken tussen die al even op dat lijstje staan. Graag deel ik die boeken met je. Misschien kan jij mij overhalen om ze snel te gaan lezen?

Vraag me nog eens - Mary Beth Keane

Vraag me nog eens van Mary Beth Keane staat al meer dan een jaar op mijn TBR-lijst. Dit boek heb ik gekocht, omdat het op Bookstagram aangeprezen werd en ik de omslag erg mooi vind. Toch staat het ongelezen in de kast. Zo jammer, want ik ben nog steeds wel nieuwsgierig. 

Twee zusjes - Kristin Hannah

Volgens mij heb ik dit boek ooit meegenomen bij een boekenbeurs, omdat ik echt dol ben op deze auteur. Ik heb al veel boeken van Kristin Hannah gelezen, maar Twee zusjes nog niet.  Wat ik zeker weet is dat ik dit boek prachtig zal vinden. Nu nog eens beginnen.

Midden in de winternacht - Kristin Hannah

Nog een boek van Kristin Hannah die gelezen moet worden: Midden in de winternacht. Ik heb dit boek gekregen van Judith, omdat ze weet dat ik dit boek prachtig zal vinden. Dit boek zal nog even moeten wachten, want het is echt een verhaal om in de winter te lezen (denk ik).  Komende winter komt het goed. Beloofd!

Zo klaar met jou - Emily Giffin

Afgelopen zomer kwam ik vlakbij huis een minibieb tegen en ik wilde toch eens kijken of het wat was. In mijn kast stond een boek dubbel, dus ik vond het wel leuk om dat boek te ruilen tegen een ander boek. Ik koos voor de feelgood Zo klaar met jou van Emily Giffin. Nog steeds kan ik je niet vertellen of ik zo’n minibieb een succes vind, want ik heb het boek nog steeds niet gelezen.

Het verhaal van de dienstmaagd - Margaret Atwood

Dit boek is niet van mij, maar van mijn schoonzusje. Ik wilde dit boek al een tijdje lezen, maar ik twijfel wel een beetje of Het verhaal van de dienstmeid iets is wat bij mij past. Omdat mijn schoonzus er op het moment geen tijd voor heeft, mocht ik er alvast aan beginnen. Tot op heden is dat dus mislukt. 

Het meisje op de rots - Lucinda Riley

Op het werk hebben wij altijd een kerstmarkt en daarbij mag je zelf je kerstpakket uitkiezen. Kerst 2019 koos ik voor Het meisje op de rots van Lucinda Riley. In januari 2020 las ik het eerste deel van De Zeven Zussen en kort daarna ook deel twee Storm. Omdat ik niet kapot was van die twee boeken, is Het meisje op de rots ook blijven liggen. Toch wil ik graag weten of Lucinda Riley beter kan dan de Zeven Zussen-serie (sorry als ik iemand beledig). Ik ga dit boek daarom ooit een kans geven.

Het geschenk van Happiness - Holly Martin

Hetzelfde geldt een beetje voor Het geschenk van Happiness. Ik ben dol op feelgoodboeken, maar het eerste deel, Het dorpje Happiness, sloeg wat mij betreft de plank volledig mis. Deel 1 en deel 2 had ik tegelijkertijd besteld, dus vandaar dat ik dit deel in huis heb. Er wordt gezegd dat dit tweede deel veel beter is, dus hij staat nog (met een twijfel) in deze lijst. Iedereen verdient een tweede kans toch?

Dit waren de boeken die echt al een hele tijd op mijn TBR-lijst staan. Hoeveel van dit soort boeken heb jij in je kast staan?

Mocht je één van deze boeken gelezen hebben dan hoor ik graag of ik ze snel moet gaan lezen of beter kan schrappen? Natuurlijk zie je mijn recensie voorbij komen, zodra ik één van deze boeken gelezen heb. 

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Wat zou Dolly doen? - Petra Vollinga - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken