TBR juni

Na een paar hele rare, en soms ook wat angstige, maanden, lijken we vanaf 1 juni weer langzaamaan terug te gaan naar het ‘normale’ leven. Ik vrees dat we er nog lang niet zijn, maar het is fijn dat er niet zoveel mensen meer ziek worden of komen te overlijden aan de gevolgen van Covid-19. Ondanks dat we weer meer mogen, kies ik ervoor om de drukte nog niet op te zoeken en zoveel mogelijk thuis te blijven. Aan de andere kant kan ik weer elke dag naar mijn werk en daar ben ik ook wel heel erg blij om. Ik hoop dan ook dat iedereen gezond en wel is.

Een bijzondere maand vraagt om een mooie lijst met boeken en wat een geluk dat er deze maand zoveel mooie boeken uitkomen. Ik kan niet wachten om ze allemaal te gaan lezen. Kijk je mee?

Café Zon & Zee ~ Jenny Colgan

Na de vorige twee boeken van Jenny Colgan (De kleine bakkerij aan het strand en Zomer in de kleine bakkerij) ben ik fan geworden en wilde ik graag meer van haar lezen. Café Zon & Zee kwam elke keer bij Bol.com naar boven en toen ik een bon van Bol.com kreeg heb ik het boek meteen besteld. Op dit moment ben ik er in bezig en ik vind het weer een heerlijke feelgood waar ik blij van word.

Nog lange niet ~ M.J. Arlidge

Afgelopen zaterdag kwam eindelijk het nieuwe boek van M.J. Arlidge uit en ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen. Dit deel hoort bij de Helen Grace-serie en hier hebben we even op moeten wachten. Ik begrijp nu waarom, want hij is maar liefst 524 bladzijdes dik. Ik ben zo benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

Trust again ~ Mona Kasten

Nog een boek waar ik serieus niet op kan wachten is Trust again van Mona Kasten. Het eerste deel Begin again heeft mij zo enorm te pakken gehad dat ik een beetje bang ben voor het volgende deel. Het kan toch nooit zo goed zijn als deel 1? Helaas moet ik nog even geduld hebben, want hij komt volgende week pas uit. Ik weet ook niet welk boek ik nu eerst moet lezen: Trust again of Nog lange niet? Keuzes, keuzes…

Dert13n ~ Steve Cavanagh

Dit boek kwam ik een paar weken geleden tegen in de supermarkt en omdat ik er zoveel over had gelezen op Bookstagram, heb ik hem meteen meegenomen. Ik heb nog nooit een boek van deze auteur gelezen, maar ik ben heel benieuwd. Hij moet alleen nog wel eventjes wachten om gelezen te worden, maar ik hoop dat het deze maand lukt.

Vraag me nog eens ~ Mary Beth Keane

Sorry, het is nog steeds niet gelukt om dit boek te pakken. Hij staat ondertussen al voor de derde keer op mijn TBR, maar er zijn elke keer zoveel leuke boeken om te lezen. Het is ook zo lastig. Deze maand ga ik het echt weer proberen, want ik wil dit boek echt nog lezen. Komt goed ;-).

Genoeg bladzijdes om de maand juni weer mee door te komen. Welke boeken staan op jouw lijstje deze maand? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.

2 reacties

  1. Dert13n heb ik gelezen! Je moet er even inkomen, maar daarna leest het snel. Het scheelt als je al het nodige van het Amerikaanse rechtssysteem weet! En, wat ik zelf een pluspunt vind: de ‘puzzel’ zit mooi in elkaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Het kan niet altijd zomer zijn - Tirza Kingma
Op mijn lijst:
Nooit iets missen?

Abonneer je nu op mijn website en krijg één keer per week een mailtje, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Favoriete berichten
Op zoek naar een boek?
EreadersEreaders