Het is alweer juli en dat betekent dat het bijna zomervakantie is. Ik werk in het onderwijs, dus ik ben verwend met een hele lange vakantie. Veel tijd om te lezen waarschijnlijk, want op vakantie gaan doen we dit jaar niet. En laten er toch een paar heerlijke boeken op mijn TBR-lijstje staan.

Op Bookstagram kwam ik regelmatig Ik pleit voor jou! van Marijke Vos tegen en de recensies van dit boek zijn erg positief. Daarnaast ziet de kaft er zo leuk uit dat ik het boek eigenlijk wel moest bestellen. Na een paar thrillers gelezen te hebben, wordt het weer even tijd voor een fijne feelgood. Ik heb er zin in.

Op 7 juli komt het boek Zonder gezicht uit van Robert Bryndza, één van mijn favoriete auteurs op dit moment. Zodra dit boek binnenkomt, wil ik meteen gaan beginnen. Ik ben erg benieuwd, want het is deel 1 van de Kate Marshall-serie. Hopelijk wordt deze serie net zo goed als de Erika Foster-serie. Ik kan niet wachten!

Ergens tussendoor wil ik heel graag het spannende boekenweekgeschenk lezen van M.J. Arlidge: Wat jij niet ziet. Ik heb het boekje al even thuis liggen, maar nog niet gelezen. Er zijn ook zoveel boeken die gelezen moeten worden :-). Deze maand komt het vast goed.

The Hot Daddy List van Madelein Kerseboom heb ik ook net nieuw binnen. Dit boek is al even uit, maar had ik nog niet in mijn bezit. Ook hier heeft Bookstagram weer invloed op mij gehad. Ik vind de titel interessant, de kaft maakt mij nieuwsgierig en ik hoor er goede verhalen over. Deze maand staat hij op mijn lijstje en zal ik je op de hoogte houden.

Twee boeken neem ik van mijn lijstje van juni mee naar deze maand, maar ik zet ze wel op mijn reservelijst: Vraag me nog eens van Mary Beth Keane en Dert13n van Steve Cavanagh. Misschien kom ik hier nog aan toe en anders kijken we in augustus weer. Het wordt in ieder geval weer een heerlijke leesmaand.

Welke boeken staan deze maand op jouw TBR-lijst? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.