Boekenblog en meer…

Wie ben ik?

Leuk dat je komt kijken op mijn blog Books.and.paper. Om meer over mij te weten te komen zal ik mezelf in dit stukje even voorstellen, zodat je ook weet wie degene achter deze site is.

Ik ben llona en ik ben 36 jaar oud. Ik woon samen met mijn man in een dorpje in Brabant tegen de rand van Zeeland aan. We hebben een hond Luna, een kat Jingo, kippen en vissen. Een varkentje en wat konijnen staan nog op mijn verlanglijstje. In mijn dagelijkse leven werk ik als juf op een vmbo-school en daar geef ik het vak Nederlands. Ik vind mijn vak ontzettend leuk, maar vooral de omgang met mijn leerlingen zorgt ervoor dat ik met erg veel plezier naar mijn werk ga.

Ik lees al sinds ik me kan herinneren. Vroeger was de bibliotheek mijn favoriete plekje om een paar uur weg te dromen. Er gingen genoeg boeken mee naar huis. Rond de puberteit las ik wel wat minder, maar ben ik wel boeken gaan kopen in plaats van huren. Mijn meisjesdroom was een kamer met een prachtig gevulde boekenkast (en ondertussen is mijn droom uitgekomen <3). Nu, jaren later, koop ik nog steeds graag boeken en lees ik weer heel erg veel. Mijn werk laat het niet altijd toe, maar voordat ik ga slapen probeer ik altijd wat te lezen. Ook heb ik de e-reader ontdekt, maar toch zijn boeken het allerfijnst. Die geur….

Naast lezen reis ik ook erg graag. Ik ben wel een Amerika-fan en ben dan ook al een aantal keer in Amerika geweest. Ik heb mijn hart verloren in New York en kan er geen genoeg van krijgen. Ook van prachtige landen en steden in Europa kan ik enorm genieten. Zo ben ik dol op ItaliΓ« en KroatiΓ« en is de stad Rome waanzinnig. Over mijn reizen zal ook zeker af en toe wat posten en vragen over New York kan ik zeker beantwoorden :).

Op mijn blog ga je vooral posts over boeken vinden, maar daarnaast zal ik ook berichten plaatsen over andere dingen die mij bezighouden. Dat kan van alles zijn, zoals interieur, winkelen, planten etc. Mocht je vragen hebben dan ben je welkom om een berichtje te sturen.

Liefs Ilona!