My Life in Books Tag

In mijn vakantie ben ik lekker veel met mijn blog bezig en ben ik op zoek gegaan naar leuke onderwerpen om mee aan de slag te gaan. Op de website Dreamlandbookblog van Beatrice kwam ik de My Life in Books Tag tegen en die vond ik zo leuk dat ik hem vandaag zelf ga proberen in te vullen. Wees vrij om hem ook te gebruiken natuurlijk =).

1. Kies een boek bij elke eerste letter van al je voornamen.

I = Ik hou van New York – Lindsey Kelk

I = Ik pleit voor jou! – Marijke Vos

P = Ps. Ik hou van je – Cecelia Ahern

L = Leugens en Lattes – Lauren Weisberger

2. Tel je leeftijd langs je boekenkast. Bij welk boek kom je uit?

Blind Date van Marelle Boersma. Dit boek heb ik nog niet gelezen, dus misschien is dit een teken om het toch eens uit de kast te pakken.

3. Kies een boek dat zich afspeelt in je stad of land.

Helaas woon ik in één van de kleinste dorpjes in Nederland en is er over dit gehucht nog nooit een boek geschreven, dus ik kies voor een boek dat zich afspeelt in Nederland. Ik kies dan voor het boek Er komt een vrouw bij de dokter, omdat een heel klein stukje van het boek zich afspeelt in Breda. Laat ik daar nou regelmatig komen.

4. Kies een boek dat zich afspeelt op een plek waar je nog graag naartoe wilt.

Tess valt door de mand – Lindsey Kelk. Dit boek speelt zich voor een deel af in Hawaii en daar zou ik toch echt nog heel graag eens naartoe willen gaan.

5. Kies een boek met je favoriete kleur.

Een leven na jou van Jojo Moyes. Sorry, roze is echt mijn kleur <3.

6. Aan welk boek heb je de mooiste herinneringen?

Dit is een lastige vraag, maar ik ga voor Eten, bidden en beminnen van Elizabeth Gilbert. Dit boek had ik mee naar onze eerste vakantie buiten Europa en dat was de Dominicaanse Republiek. We hebben zo’n leuke vakantie gehad en er een vriendin voor het leven bijgekregen.

7. Welk boek vond je het moeilijkst om te lezen?

Ik ben vorig jaar echt weken bezig geweest met Ik ben Pelgrim van Terry Hayes. Ten eerste omdat het niet helemaal mijn smaak is en ten tweede omdat ik het van mezelf uit moest lezen. Het was uiteindelijk ook een goed boek, maar ik heb me er doorheen moeten worstelen.

8. Na welk boek van je TBR-lijst zal je trots zijn als je het uitgelezen hebt?

Vraag me nog eens van Mary Beth Keane. Dit boek staat al maanden op mijn TBR-lijstje, maar het komt er maar niet van. Als het lukt, ben ik blij.

Dit waren de vragen die horen bij de My Life in Books Tag. Ik hoop dat je het leuk vond en ik ben erg benieuwd hoe jij alle vragen zou beantwoorden. Neem dus vooral de tag over en gebruik hem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Je liet mij leven - Catherine Ryan Howard - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken