Mijn favoriete Bookstagram accounts

Meer dan twee jaar geleden ontdekte ik de wereld van Bookstagram: de boekenwereld van Instagram. Sindsdien ben ik een stuk actiever op Instagram en dankzij alle boekentips heb ik echt al veel fantastische boeken gelezen. Graag deel ik vijf van mijn favoriete Bookstagram accounts met je.

1. Marloesleest

Het account van Marloes (Marloesleest) vind ik heel erg fijn. Marloes leest ontzettend veel boeken en schrijft hier graag over.

Marloes en ik hebben ongeveer dezelfde smaak als het gaat om boeken, dus als zij erg enthousiast is over een boek dan weet ik dat ik het boek ook moet lezen. Haar recensies over boeken zijn altijd fijn om te lezen en ze is altijd eerlijk. Zeker een account om in de gaten te houden.

2. Bookaddictnl

Het account van Bookaddictnl van Priscilla volg ik al lang en ik word altijd erg blij van haar foto’s. Het is een account waar ik vaak even naartoe ga om rond te snuffelen.

Priscilla leest wel vaak ander soort boeken dan ik, maar soms zitten er ook boeken bij die ik wel zou (willen) lezen. Haar berichten zijn vaak leuk en eerlijk, daarnaast durft ze ook uitstapjes te maken naar compleet andere genres. 

3. Sannedoeslife

Als je foto’s maakt met dieren en boeken dan kan het eigenlijk al niet misgaan. Sanne van Sannedoeslife heeft een hele andere boekensmaak dan ik, maar van haar foto’s word ik erg blij.

Tjah, wat moet ik nog meer zeggen als je dit ziet? Ik heb een kleine kinderboerderij thuis, maar krijg het niet voor elkaar om dit soort foto’s te maken. Heel fijn account om te volgen.

4. Womanon

Eén van de grootste accounts die ik volg in Bookstaland is Manon van Womanon. Met meer dan 45000 volgers een erg bekend account op Bookstagram.

Ook Manon leest vaak andere genres dan ik, maar haar foto’s zijn altijd prachtig (het is altijd herfst bij haar, heerlijk) en haar teksten onder de foto’s zijn altijd leuk om te lezen. Daarnaast organiseert ze regelmatig leuke winacties. Toevallig weet ik dat Manon ook nog eens een erg fijn mens is =).

5. Marleen_Favoritez

Het laatste account voor vandaag, maar zeker niet het minste account: Marleen_Favoritez van Marleen. 

Ook Marleen heeft ongeveer dezelfde smaak als ik wat betreft boeken, dus ik krijg altijd erg veel inspiratie van haar account. Zij schrijft ook recensies en andere artikelen op haar website www.favoritez.nl. Zeker ook de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Vijf favoriete Bookstagram accounts kiezen is niet makkelijk, want er zijn nog zoveel meer fantastische accounts te volgen. Misschien doe ik binnenkort wel een deel twee =). Heb je zelf een Bookstagram account en volg ik je nog niet? Laat dan een berichtje achter met de naam van je account en dan zal ik je snel gaan volgen.

Maak er een mooie dag van, lieve lezers!

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Twee kleine visjes - M.J. Arlidge - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken