Hiep, hiep, hoera! Ik ben jarig!

De leukste en gezelligste dag van het jaar is weer aangebroken: mijn verjaardag. 38 jaar geleden op 26 november werd ik geboren en sindsdien ben ik dol op mijn eigen verjaardag. Hiep, hiep, hoera!

Hiep, hiep, hoera! Giveaway.

Sorry, ik kan er niets aan doen, maar ik vind het ontzettend leuk om jarig te zijn. Het is niet zo dat er vanavond een groot feest wordt gegeven of dat ik al mijn familie en vrienden uitnodig, want dat doe ik eigenlijk nooit. Het feit dat ik weer een jaar ouder mag worden, vind ik wel bijzonder en daar sta ik graag bij stil.  

Black Friday 2021Black Friday 2021

Helaas kan ik geen stukjes taart uitdelen via het wereldwijde web, maar natuurlijk kan ik wel een kleine giveaway organiseren. Cadeautjes krijgen vind ik heerlijk, maar cadeautjes geven vind ik misschien nog wel leuker.

Wat kan je winnen?

Als ik iets weggeef, wil ik graag dat het iets is waar een persoon oprecht gelukkig van wordt. Daarnaast staat mijn website vooralsnog in het teken van boeken, dus geef ik graag een boek naar keuze weg tot een maximum bedrag van 25 euro.

Wat moet je doen?

Niet zo veel. Laat hier of op Instagram een berichtje achter dat je graag meedoet met de giveaway. Het is voor mij wel handig om te weten hoe ik je kan bereiken, dus laat in ieder geval de naam van je Facebook- of Instagramaccount achter. 

Extra informatie

 • Meedoen kan tot 27 november 2021 23:59u.
 • Zondag 28 november 2021 maak ik de winnaar bekend op Instagram en hier op mijn website.
 • Helaas kan je alleen meedoen als je uit Nederland of België komt. 

Ik ga enorm genieten van mijn eerste dag als 38-jarige en wens jou een enorm fijne dag vandaag. Mocht je meedoen met de giveaway dan wens ik je heel erg veel succes!

Liefs!

26 reacties

 1. Gefeliciteerd 🎉een hele fijne dag verjaardag💐laat je maar fijn verwennen🎁🎂🥂…ik loot ook heel graag mee😊

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag een hele fijne dag gewenst, maak er een mooi feestje van.🥳🎉 Ik doe graag mee met de giveaway.
  Groetjes Monique Roelands de Hoon

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat grappig ik ben vandaag ook jarig en blaas 48 kaarsjes uit. Ik ben ook zo’n feestmuts die daar erg blij van kan worden 🥳 Een hele fijne dag toegewenst. Liefs Yvonne

 4. Van ❤e gefeliciteerd met jouw verjaardag. Maak er een mooie, gezellige dag van 💐🍾🥂
  Ik doe graag mee aan de giveaway 🎁🤞🍀🍀

 5. Van harte gefeliciteerd. 🥳Ik wens je een hele mooie dag toe. Wat tof dat je een boek cadeau gaat geven. Mocht ik het winnen geef ik het graag cadeau aan een zorgtopper

 6. Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag. Een hele fijne dag en dat u maar heel veel verwend mag worden. Super leuk dat u ons ook verwend.
  Ik doe dan ook heel graag mee❤️ .
  Nogmaals gefeliciteerd en geniet van uw verjaardag. Lieve groet Meriam

 7. Hoe leuk is dat !!
  Een heel fijne verjaardag gewenst!🥂🥳
  Samen aan de taart zou ik ook wel leuk gevonden hebben 🍰😋 maar voor het boek doe ik ook graag mee😉
  Veel leesgroetjes allemaal!

 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ben het zeker met je eens dat je mag vieren dat je er weer een jaartje bij mag tellen. Ik Loot graag mee met deze lieve actie.
  Fijne verjaardag!
  Groetjes Marianne Bos

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Maak er een fijne dag van en laat je lekker verwennen!

  Ik doe eigenlijk ook graag mee aan je giveaway!

 10. Gefeliciteerd! Wat fijn weer een jaartje erbij hopelijk in goede gezondheid en met veel vreugde. Het is niet vanzelf sprekend dat je een jaartje ouder bent een ik vind het mooi dat je zo dankbaar en bewust bent op een heel positieve manier. Op naar het volgende jaar vol gezondheid, warmte en leesplezier 📚☕🍁. Ik loot heel graag mee.
  Fijne dag gewenst en een heel mooi komend jaar

 11. Van harte gefeliciteerd! Ik wens je een prachtige verjaardag met veel boekcadeaus 😉
  Wat ontzettend lief dat je ook iemand anders een boek naar wens cadeau wilt doen. Ik loot graag mee.

 12. 🎉 Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele mooie dag ! Geniet ervan ! 💐Ik loot graag mee voor een mooi boek 📚 . De ☕ en 🍰 komen er hier ook wel bij . 😘 Groetjes , Monique 🎉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Leuk!
Persoonlijk
Leuk!
Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Twee kleine visjes - M.J. Arlidge - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken