Gelukkig nieuwjaar!

Ten eerste wil ik je natuurlijk een gelukkig nieuwjaar wensen. Ik hoop dat het een liefdevol, gelukkig en vooral gezond 2021 wordt en laten we hopen dat we dit jaar weer terug kunnen naar het ‘oude’ normaal. Wat zal het weer fijn zijn om iedereen gewoon te kunnen aanraken en knuffelen.

Ten tweede welkom op mijn nieuwe website. Al weken ben ik achter de schermen bezig om een nieuwe lay-out te maken die ik helemaal zelf heb gemaakt. Zo kan ik zelf meer met mijn website doen en ben ik niet beperkt door een thema. Ik ben benieuwd of het ook echt fijner zal werken…

Er zullen zeker nog wat foutjes in staan of dingen nog niet helemaal kloppen. Ook moet ik alle oudere berichten nog in de juiste categorie plaatsen. Ik ben dus nog wel even aan het puzzelen. Mocht je iets geks tegenkomen dan hoor ik het graag natuurlijk.

Booksandpaper.nl bestaat vandaag ook 1 jaar, dus het leek me leuk om een winactie te organiseren. Het is niet heel lastig, want je hoeft alleen maar hieronder een like te geven en een reactie te plaatsen. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mijn website vernoemt in je verhaal op Instagram of Twitter, maar het is geen verplichting. Het is wel handig om je account van Twitter of Instagram even te vernoemen bij je reactie, zodat ik je ook weer terug kan vinden =).

Komende zondagavond zal de winactie sluiten en wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wint een boekenbon van €10,- van Bol.com.

Voor iedereen die regelmatig langskomt, een like geeft of een berichtje achter laat: bedankt!! Ik beleef er zoveel plezier aan en dat komt zeker door iedereen die hier af en toe een kijkje neemt. Op naar jaar twee.

** Winactie gesloten en Nikki heeft de cadeaubon gewonnen **

32 reacties

 1. Ik gun iemand anders de prijs maar wilde alleen even zeggen dat je website er mooi uitziet. ❤️

  Ga je je week in foto’s ook in 2021 doen? Die zijn leuk.

 2. Ziet er goed uit! Ik weet niet of het aan mij lag, maar ik had dit bericht al geliket toen ik bij de like-knop aankwam (was even in de war toen ik op dat hartje drukte en ik de melding kreeg: ‘Je hebt dit bericht unliked’ 🤣)
  Proficiat met je jubileum trouwens!

 3. Gelukkig Nieuwjaar voor jou ook. Het ziet er hier top uit! Hoe fijn dat je alles zelf in elkaar gestoken hebt. Proficiat met het éénjarig bestaan. Ik doe ondertussen ook graag mee met de winactie. Groetjes
  Mieke
  (@claeys.mieke)

 4. Wat een leuke website dit! Ik was er nog nooit geweest maar ik kom zeker vaker een kijkje nemen! Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan!!! Tot snel!

  Groetjes Manon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Leuk!
Persoonlijk
Leuk!
Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Twee kleine visjes - M.J. Arlidge - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken