Gefotografeerd #26

Gefotografeerd nummertje 26. Al een half jaar laat ik je elke week zien hoe mijn week eruit ziet en ik ga het met de week leuker vinden. Jullie ook merk ik, want deze post wordt elke week goed bekeken. Dankjewel daarvoor!

Op dit moment vind ik het wel lastiger om leuke foto’s te maken, omdat ik, net als ieder ander, erg veel thuis zit. Ik probeer er elke keer gewoon weer iets van te maken. Zo ook deze week. Kijk je mee? 

zondag 10 januari 2021

Om tien uur ’s ochtends waren we al met Luna in het bos aan het wandelen. Het was nog lekker rustig en we hebben ervan genoten.

De winter is het allerleukst als de zon schijnt en het koud is. 

Eenmaal thuis gekomen was het tijd om warm te worden met warme chocomelk. Helaas hadden we geen slagroom in huis.

Datenight! We zijn, in ons huispak, gaan eten bij de McDonalds. We kunnen niet uiteten nu, dus dan maar even improviseren. Druk dat het bij de McDrive was…

maandag 11 januari 2021

Weer een rare week op het werk. Zolang we er maar plezier in hebben, komt het allemaal goed.

Eenmaal thuis moest ik aan de slag met mijn huiswerk voor de Schrijversacademie. Helemaal geen straf.

Eén van mijn favoriete programma’s is weer gestart: Married at First Sight. Zo bijzonder dat mensen dat experiment aan durven gaan. Ik heb een goed gevoel bij Lizzy en Lars, jullie ook?

dinsdag 12 januari 2021

Dinsdag was niet mijn beste dag. Ik werkte thuis, maar het leek wel of heel de wereld tegen aan het werken was. Zelfs Jingo.

Gelukkig had ik ’s avonds les en kon ik alles even twee uur vergeten.

woensdag 13 januari 2021

Fruit, een theetje en mijn tas. Op naar het werk. Na de persconferentie van dinsdag konden we de hele school weer verbouwen, zodat de leerlingen van de examenklassen op anderhalve meter afstand konden zitten.

Onder het verbouwen door moest ik ook wel even lesgeven aan mijn examenklas die op deze dag thuis les kregen.

In de avond aten we bij mijn ouders en kreeg ik nog een verlaat kerstcadeautje waar ik niets van wist. Dit is meteen mijn lievelingsdekentje geworden. Zo bijzonder.

donderdag 14 januari 2021

Vergaderen en drop. Prima combinatie.

We aten lasagne die avond. Vegetarische lasagne voor mij natuurlijk.

De rest van de avond heb ik in de bank tv gekeken. Soms heb je zo’n avond nodig en Luna ook.

vrijdag 15 januari 2021

We werken weer thuis en mijn personal assistent helpt mee. 

Tussen de bedrijven door even wandelen met Luna. Het was zo koud buiten, maar wel fijn om buiten te zijn.

Op vrijdagmiddag wilde ik eigenlijk studeren, maar het is (weer) niet gelukt. Ik heb lekker aan mijn blog gewerkt (mijn abonneerknop werkt eindelijk zoals hij moet werken) en daarna ben ik met een dekentje en Animal Crossing de bank ingekropen.

zaterdag 16 januari 2021

Zoals je misschien nog weet, heeft Mike vorige week mijn acrylnagels eraf gehaald. Mijn nagels zijn nu best slecht, dus ik heb ze maar eens goed verzorgd. 

Opeens werd er op zaterdagmiddag een prachtig bos bloemen gebracht. Waardering krijgen voor iets is altijd erg fijn. Erg blij mee!

Eindelijk was de winter daar, want het sneeuwde op zaterdagmiddag. Terwijl Nederland wit werd, ben ik lekker in mijn bullet journal gaan werken. 

Ik ben dol op sneeuw! Helaas viel er niet genoeg om een sneeuwpop te kunnen maken. Erg jammer, maar misschien is dit nog maar het begin van de winter?

Als ik iets enorm mis dan is het naar een concert gaan. Over het algemeen ga ik naar een paar concerten per jaar, maar helaas zal dat er nog even niet in zitten. Ik was daarom heel blij dat De Vrienden van Amstel live op tv gewoon doorging door middel van een livestream. Het geeft niet het echte gevoel weer, maar beter iets dan niets. Ik vond het leuk.

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag weten we dat we nog even in lockdown zullen zitten. Dat betekent dat ik komende week weer een paar dagen op school werk en thuis. Verder ga ik proberen veel te lezen en aan mijn blog te werken. Daar kan ik op het moment veel energie uithalen. Ik ga in ieder geval mijn best doen om weer fijne foto’s te maken voor de Gefotografeerd! van volgende week.

Ik wens jou een fijne week en hopelijk zitten er wat fijne momenten tussen. Geniet ervan!

Liefs.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Ik zal je vinden - Linwood Barclay - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken