De eerste twee weken van juli had ik nog geen vakantie en die laatste twee weken van het schooljaar waren behoorlijk pittig. In de derde week brak de zomervakantie aan en ben ik vooral heel veel bezig geweest met mijn blog en Instagram. Ik heb veel nieuwe plannen gemaakt en daar haal ik veel energie uit. Zo ook dit nieuwe item. Normaal gesproken komt aan het einde van de maand een Wrap Up online, maar daar stap ik deze maand vanaf. Ik ga juist mijn favorieten boeken van de afgelopen maand nog een keer in het zonnetje zetten. Daarnaast deel ik ook mijn andere favoriete items van deze maand. Kijk je mee?

BOEKEN

In de vakantie heb ik zoveel meer tijd om te lezen en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Ik heb 9 boeken gelezen en daar zitten vijf boeken tussen die er echt uitsprongen deze maand.

De eerste is Ik pleit voor jou! van Marijke Vos. Een heerlijk feelgoodboek met een hoop humor. Dit boek had ik aan het begin van de maand ook echt nodig.

Daarna kwam eindelijk het nieuwe boek van Robert Bryndza uit: Zonder gezicht. Het eerste deel van een nieuwe serie. Het is altijd even afwachten of een nieuwe serie dan ook weer bij je past of niet. Gelukkig deze keer wel in ieder geval. Wat een topper!

De boeken van Tamara Haagmans komen veelvuldig voorbij op mijn Instagram, dus mijn nieuwsgierigheid werd natuurlijk gewekt. Ik koos voor het boek Plankenkoorts en ook van dit boek heb ik genoten. De combinatie van thrillers en feelgoodboeken werkt goed voor mij op dit moment.

Boeken van Saskia Noort trekken mij altijd, dus ik wilde Bonuskind graag lezen. Na een hele tijd fysieke boeken gelezen te hebben, was het weer even tijd voor mijn e-reader. Dit boek heeft mij positief verrast en ik denk dat ik dit het beste boek tot nu toe vind van Saskia Noort.

De Boekendief van Markus Zusak heb ik nog maar net uitgelezen. Een heel ander boek dan de boeken die je van mij gewend ben, maar bij dit boek stonden de tranen soms in mijn ogen. Prachtig, heftig en erg bijzonder. Dit boek hoort zeker in dit lijstje thuis.

ANDERS

Ik kan natuurlijk niet anders dan met mijn nieuwe rolschaatsen beginnen. 10 april 2020, midden in de Coronacrisis, wilde ik gaan skeeleren. Helaas vielen mijn skeelers van ellende uit elkaar. Ik had nog rolschaatsen staan. Ooit via Marktplaats gekocht, maar nooit gebruikt. YouTube erbij en wat vond ik het leuk. Op 23 april nieuwe, goede, rolschaatsen besteld, maar Coronatijd. De fabriek in Amerika was dicht en zou 5 mei open gaan. Helaas was ik niet de enige die rolschaatsen besteld had. Eindelijk na 12 weken wachten kwamen ze op 17 juli binnen. Als een malle naar Gent gereden en sindsdien trotse eigenaar van deze knappe Moxi Lolly’s. Zo blij als een kind en wat rijden ze fantastisch!

Al maanden zeggen mijn lief en ik tegen elkaar dat we een RedBull Racing shirt moeten bestellen, want we zijn allebei groot fan van Max Verstappen en de Formule1. Afgelopen week werd er een pakketje afgeleverd en daar zaten twee shirts in. Cadeautje van mijn lief =). Helemaal blij, dus komende zondag zitten wij als een heerlijk knus ANWB-stelletje in de bank naar de race te kijken. 

Bookstagram made me do it! Wie had ooit gedacht dat ik naar de nieuwe cd folklore van Taylor Swift zou luisteren? Ik niet kan ik je vertellen, maar ook hier merk je dus wat Instagram doet met je. Ik vind het niet erg, want haar album staat ongeveer op repeat de hele dag. Helemaal niet verkeerd dus. Mijn favoriete nummers zijn: this is me trying, exile, hoax en mad woman. Er staan sowieso alleen maar goede nummers op, alleen mis ik de hoofdletters?

Dan nog een paar dingen waar ik deze maand vrolijk van werd. Ten eerste mijn prachtige nieuwe agenda van Moleskine. Ik had het afgelopen jaar een grotere, maar ik ga nu kijken of een kleine ook werkt. De grote agenda is ook niet in het roze te verkrijgen #stom. 

Samen met de agenda heb ik de nieuwe stempels van Creachick besteld om alles wat gezelliger te maken. Ik was van plan om mijn bullet journal weer eens te pakken, maar dat is nog niet gelukt. De stempels zijn er in ieder geval en ze zijn erg leuk.

Ik heb waardeloos haar, dus ik zoek altijd naar nieuwe producten. Ik heb weinig verstand van dit soort dingen, maar ik vind deze producten best fijn en de moeite waard om te benoemen. Twee producten van Aussie die vooral erg lekker ruiken: 3 Miracle Oil waar mijn haar in ieder geval minder van pluist en de Scent-sational protect  conditioning mist om mijn haar te beschermen tegen hitte. Deze ruikt van de twee het lekkerst. 

Ik gebruik al jaren de haarspray LÓreal Elnett en ben nu eens van smaak veranderd. Got2B 2Sexy haarlak is het geworden en hij bevalt erg goed. Hij is wat zachter voor mijn haar, ruikt beter en doet zijn werk prima. De kleur van de fles is ook top natuurlijk.

Dit waren mijn favorieten van de maand juli. Wat was jouw favoriete item van de afgelopen maand?