De week in foto’s #8

Afgelopen week heb ik vooral gewerkt. Op vrijdag ben ik naar de kapper geweest en op zaterdag was mijn lief jarig. Op het werk merk je steeds meer dat leerlingen en docenten verkouden worden en, waar ze normaal door zouden gaan, thuis moeten blijven. Zoals elk jaar in september heeft het verkoudheidsvirus mij ook te pakken gekregen. Op Mike z’n verjaardag, dus die viel een beetje in het water. 

Zondag 6 september 2020
Maandag 7 september 2020
Dinsdag 8 september 2020
Woensdag 9 september 2020
Donderdag 10 september 2020
Vrijdag 11 september 2020
Zaterdag 12 september 2020

Komende week begint dus met een Coronatest. Ik verwacht dat ik negatief getest word en woensdag weer gewoon kan werken. Vrijdag ga ik kanoën met klas twee en volgend weekend komen mijn neefje en nichtje logeren. 

Geniet van de komende dagen, want het schijnt heel warm te worden. Ik hoop dat je een leuke week hebt gehad en dat je een leuke week krijgt. Blijf gezond!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Het kan niet altijd zomer zijn - Tirza Kingma
Op mijn lijst:
Nooit iets missen?

Abonneer je nu op mijn website en krijg één keer per week een mailtje, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Favoriete berichten
Op zoek naar een boek?
EreadersEreaders