De week in foto’s #72

De week na je verjaardag valt altijd een beetje tegen toch? Ik had er zo lang naar uitgekeken en dan is het opeens alweer voorbij. Het weer helpt er ook niet aan mee, aangezien het bijna de hele week geregend heeft. Toch was het geen verkeerde week. Kijk je mee naar De week in foto’s #72?

Op zondagochtend stond ik om 08:00u de hokken van de diertjes schoon te maken. Er werd de rest van de dag regen voorspeld, dus dan maar vroeg aan de slag.
De rest van de zondag was heerlijk rustig, dus ik heb lekker aan mijn blog gewerkt en gelezen. Ik las Rust en Vreugd van Hendrik Groen en ik vond het een erg leuk boek.
Tijd voor pizza!
Van Judith kreeg ik deze heerlijke mok van Blond Amsterdam. Ik gebruik hem op mijn werk, zodat Juudje er altijd een beetje bij is =).
Een dag eerder dan gepland lag er een heel mooi pakketje thuis....
Mijn prachtige laarzen van Sendra. Ik was heel bang dat ze te klein zouden zijn, maar ze passen precies. Ik ben er ZO blij mee! Hopelijk stopt het ooit nog met regenen...
Op 1 december mocht ik eindelijk mijn eerste cadeautje openmaken van de Rituals adventskalender.
Zoals altijd in deze kalender begonnen we met een adventskaarsje. De geur is hemels.
Op het werk worden er elke dag verse pepernoten in de personeelskamer gezet. Ik vind de schuimpjes erg lekker, maar een collega van mij ook. Van een andere collega kreeg ik op donderdagochtend een bakje met schuimpjes. Aan het eind van de dag was het bakje leeg. Oeps!
Ook kregen alle collega's een chocoladereep. Lekker!
Op vrijdag was het even Ilona-tijd. Naast een maskertje heb ik ook mijn haar even wat liefde gegeven. Ik kan er weer tegenaan.
Ook kwam er een pakketje binnen van Douglas: mijn favoriete producten voor op mijn lippen. Smith's Rosebud Salve Balm en de Smith's Brambleberry Rose Lip Balm. Wonderproducten die ik al jaren gebruik.
Er zijn zoveel mensen besmet om mij heen dat ik nu vaker een zelftest doe. Omdat we twee verjaardagen hadden op zaterdag, besloot ik maar weer eens een testje te doen. Gelukkig nog steeds negatief.
Kaartjes schrijven.
Mijn ouders hebben een nieuwe Toyota Rav waar we meteen mee op pad gingen. Wat een stoer ding!

Dit was De week in foto’s #72. Nog drie weken voordat de kerstvakantie begint én we naar New York vliegen (als het allemaal goed gaat). Het komt erg dichtbij en ik kan niet wachten.

Eerst nog een paar weekjes aan de bak op het werk. Komende week ga ik bij drie verschillende collega’s op kraamvisite, heb ik een etentje bij een oud-collega en zaterdag mag ik weer naar Utrecht voor een les bij de Schrijversacademie. Een drukke, maar gezellige week in het vooruitzicht. 

Zoals elke week wens ik je weer een mooie week toe. Blijf gezond!

Liefs!

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Je liet mij leven - Catherine Ryan Howard - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken