De week in foto’s #63

Ken je dat? Dat je gewoon al dagen niet te genieten bent? Dat had (heb?) ik de afgelopen dagen. Nergens zin in, huilen om niets en af en toe was ik echt niet te genieten. Mijn week was verder wel prima, maar niet heel bijzonder. Kijk je mee naar De week in foto’s #63?

Het gras is zo hoog dat Luna er bijna in verdwijnt.
Op zondagmiddag ging ik samen met mijn schoonvader naar de leukste winkel: Intratuin Halsteren. De kerstshow was nog niet klaar, maar al wel ver. Genieten dit.
De huisjes stonden in ieder geval al weer klaar. Ondertussen is de kerstshow wel open, dus als je in de buurt bent...
Zo rond zes uur kwam Mike terug van zijn weekendje weg met de motor. Hij is op zoek naar een andere motor en deze had hij gehuurd. Ik moest er ook even op gaan zitten natuurlijk.
Oh... de zonnebloem is omgevallen. Het waaide te hard en de grootste zonnebloem werd te zwaar. We hebben de bloemen nu opgehangen, zodat we ze kunnen drogen.
Op dinsdagavond gingen we op bezoek bij schoonvaders in het Erasmus ziekenhuis. Niets ergs gelukkig.
Na het bezoek moesten Mike en ik nog eten. Dat werd een bezoekje aan de McDonalds. Ik had de vegetarische kipburger en die was best lekker.
Bij Qmusic kon je de hele week kaarten voor Ed Sheeran in de Qube winnen. Ik heb het zo'n tweehonderd keer geprobeerd, maar helaas.
De herfst heeft zich de afgelopen week wel laten zien. Regen, wind en... regenbogen.
Corona had zo zijn voordelen, want ik stond nooit meer in de file. Nu al twee weken elke dag.
Pakketjes! Deze twee boeken heb ik gekregen en binnenkort zullen mijn recensies verschijnen. Zin om beide boeken te lezen.
Ook kwam er een pakketje binnen van De Stekfabriek. Mijn eerste samenwerking buiten boeken om en ik vind dit toch leuk! Morgen komt hier een artikel over online.
Tijd voor Kinderpostzegels. Gelukkig hoef je tegenwoordig geen postzegels meer te kopen, want die gebruik ik nooit. Ik heb gekozen voor thee en een nieuwe katoenen tas. Ik doe mee, jij ook?
Ondertussen is Mike druk bezig in de garage. 30 bakken waar we heel erg veel zooi in kunnen doen. Fijn!
In de planning stond een dagje Efteling, maar die hebben we verplaatst naar eind oktober. Nu bestond de zaterdag uit poetsen en bloggen.

Dit was De week in foto’s #63. Komende week probeer ik weer een avondje te gaan zwemmen, mag ik weer naar de kapper en zaterdag ga ik naar Utrecht om mijn eerste les Redactie bij de Schrijversacademie te volgen. Ik heb er zoveel zin in!

Ik wens je een fijne week toe. 

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Ik zal je vinden - Linwood Barclay - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken