De week in foto’s #55

Mijn eerste volle week vakantie zit erop en het was heerlijk. Even geen werk en geen verplichtingen. Precies waar ik behoefte aan heb. Daarnaast zijn we ook de caravan aan het klaarmaken voor de vakantie en daar krijgen Mike en ik allebei energie van. Kom, ik neem je mee naar De week in foto’s #55.

Zondag 1 augustus 2021

Zondagochtend werd ik wakker en ben ik lekker achter de laptop gekropen om mijn recensie van Flessenpost te schrijven. 

Ik weet niet of je het goed kan zien op deze foto, maar Nibbit is in gesprek met één van de kippen. Zij wilde er graag langs om een ei te leggen, maar Nibbit ging niet opzij. Mike heeft geprobeerd om deze foto ook nog buiten te maken, maar toen was kip weg. We hebben vaak zoveel lol om onze diertjes.

De week in foto's #55

Tijd voor een toetje. Luna zat helemaal onder.

Op zondagmiddag gingen wij langs bij vrienden, dus we hebben ’s avonds de Formule 1 teruggekeken. Het was wéér een race om van te balen, dus het is fijn dat de zomerstop is begonnen.

Maandag 2 augustus 2021

Op maandag heb ik geen foto’s gemaakt, want mijn telefoon ging voor 24 uur uit. Deze uitdaging ging ik samen met een collega aan en naast een blunder in de supermarkt, beviel het mij prima. Mocht je het leuk vinden dan vind je hier mijn artikel over deze ervaring.

Dinsdag 3 augustus 2021

Doordat ik op maandag veel meer tijd over had, kwam mijn Nintendo Switch weer eens tevoorschijn. Op dinsdagochtend keek ik naar de Olympische Spelen en speelde ik ondertussen Animal Crossing.

Ook had de postbode het deze dag druk bij ons. Als eerst kwam onze nieuwe camera binnen: de Canon M50. Wij hebben eigenlijk geen goede camera meer en ik vind het wel leuk om tijdens onze vakanties foto’s van kwaliteit te maken. Helaas was dit exemplaar niet goed (er kwam nog net geen rook uit), maar we werden goed geholpen bij Kamera Express en hebben hem kunnen ruilen.

Ook kwamen mijn nieuwe schoenen binnen, maar ik heb ze meteen teruggestuurd. Ze zijn enorm leuk voor de zomer, maar waren te groot.

Even kroelen met de konijnen en ondertussen krijgen ze een lekker stukje wortel.

Woensdag 4 augustus 2021

Wandelen met Luna. Het weer was de afgelopen week niet altijd super, maar er zaten prachtige momenten tussen.

Na de foto van de molen, begon het al snel te regenen. Tijd om te poetsen dan maar.

Donderdag 5 augustus 2021

Dit is een bijzondere foto, want ik fiets vrijwel nooit. Toch moest ik, want mijn fiets moet mee op vakantie en hij stond nog bij Judith. 

Ook op donderdag ging ik weer met mijn poetsemmer aan de slag, want de caravan moest gepoetst worden. Het duurt niet lang meer voordat we vertrekken =),

’s Avonds was het tijd om met mijn vriendinnetje Vera te gaan eten. 

Proost!

De week in foto's #55

Daarna zijn we (weer eens) naar Skatefever gegaan. Vera was nog niet met mij mee geweest en had al heel erg lang niet gerolschaatst. Ze deed het fantastisch en we hadden een super leuke avond.

Vrijdag 6 augustus 2021

Vrijdag was een bijzonder drukke dag. Mike moest naar het ziekenhuis gebracht worden voor zijn medicatie en daarna moest ik met mijn moeder naar het ziekenhuis. Tussendoor had ik tijd voor pauze.

Gelukkig was ik net thuis toen mijn nieuwe schoenen weer gebracht werden. Nu een maat kleiner en ze zitten fantastisch. Deze heerlijk zomerse schoenen heb ik gekocht bij Van Arendonk, zijn van Ugg en heten Sammy. Toevallig zijn ze nu afgeprijsd.

Toen ik Mike weer opgehaald had, zijn we even naar de ANWB winkel geweest voor een vignet, zodat we door Zwitserland kunnen reizen.

Na een hele dag op en neer gereden te hebben, was ik er ’s avonds eigenlijk helemaal klaar mee. Toch ben ik nog even achter mijn computer gekropen om aan mijn blog te werken. 

Zaterdag 7 augustus 2021

De week in foto's #55

Tijd voor de vakantieboodschappen. Wat dat betreft is op vakantie gaan met een caravan heel fijn, want je kan lekker veel meenemen.

Ook begon ik alvast spulletjes bij elkaar te zoeken om mee te nemen. Het kan alvast maar klaar staan, toch?

Tussen de buien door ben ik, samen met mijn schoonvader, de hokken van de diertjes gaan schoonmaken, zodat we gerust op vakantie kunnen. We hebben twee keer moeten schuilen voor de regen, maar het is weer gelukt. Ondertussen stond Mike toe te kijken vanuit de caravan (nu al zijn favoriete plek deze zomer =) ).

Dat was De week in foto’s #55. Een prima week waarin ik lekker even bij heb kunnen tanken.

Komende week vertrekken we dan eindelijk naar Italië. We trekken voor de reis er naartoe ruim  de tijd en we gaan vooral genieten van onze tijd samen. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan, maar de diertjes achterlaten blijft wel lastig. Gelukkig zal er heel erg goed voor ze gezorgd worden, dus het moet goed komen. 

Ik wens jou in ieder geval weer een mooie week toe en natuurlijk neem ik je zoveel mogelijk mee op reis. 

Liefs.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Ik zal je vinden - Linwood Barclay - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken