De week in foto’s #53

Officieel gezien is de zomervakantie in het zuiden nu echt begonnen, maar ik moet komende maandag en dinsdag nog even wat uurtjes werken. Geeft niets, want na de afgelopen week vind ik het wel fijn om het jaar goed af te sluiten met een opgeruimd kantoor. Kom, ik laat je zien hoe mijn week is geweest.

Zondag 18 juli 2021

Op zondag ging Mike op pad met de motor. Hij vertrok al vroeg en kwam pas ‘s avonds weer thuis. 

Helemaal prima, want ik ging met een vriendin de hele dag naar de sauna. Even ontstressen, voordat we de laatste schoolweek in gaan. We zijn naar Elysium geweest in Bleiswijk. Heerlijk!

Favorieten juli 2021

Maandag 19 juli 2021

Ook in de laatste schoolweek van het jaar staan we gewoon in de file. Ik vind een kleine file niet zo erg, want dan kan ik lekker genieten van de muziek.

Op school had ik de hele dag gesprekken, dus ik was blij dat ik weer thuis was ‘s avonds. Ik heb lekker bij de diertjes gezeten en de plantjes water gegeven buiten. Mijn pompoen begint flink te groeien.

Ondertussen was Nibbit bezig met een ontsnappingspoging. Het is ongelooflijk hoe snel konijnen een tunnel kunnen graven. We hadden alles weer dichtgegooid, maar ze begon gewoon opnieuw.

Dinsdag 20 juli 2021

Tussen alle gesprekken door had ik dinsdag even tijd om te lunchen met de sectie. Dit was zo lekker. 

Ondertussen was mijn schoonvader gestart aan de overkapping. Het begin is er.

Favorieten juli 2021

Het was mooi weer, dus tijd om de rolschaatsen aan te trekken. Juud ging ook mee en samen hebben we een rondje gedaan. Zo fijn!

Woensdag 21 juli 2021

Beertje en Lux zitten nog steeds binnen vanwege de castratie. Omdat het binnen echt te warm werd, had Mike ze buiten in de schaduw gezet.

Luna was meegekomen naar mijn ouders op woensdagavond. Omdat ze daar heel veel nieuwe geurtjes ruikt, moet ik altijd erg veel geduld hebben tijdens het uitlaten.

Daar hebben we Lux weer. Ze mochten even buiten rondlopen. Dit vonden ze allebei zo spannend. 

Donderdag 22 juli 2021

Donderdag was de dag van de diploma-uitreikingen. Omdat we nog steeds niet met teveel mensen tegelijk in een zaal mogen zitten, hadden we acht rondes. 

Van de acht heb ik er drie gemist, omdat die rondes al vol zaten. Helemaal prima, want het is wel fijn om de school even te verlaten op zo’n lange dag. Samen met een collega heb ik even op het terras gezeten.

De laatste twee rondes zat ik bij het tekenen van de diploma’s. Heel leuk, want één van de twee klassen heb ik het afgelopen jaar les gegeven.

Uiteindelijk was ik rond tien uur/half 11 thuis ‘s avonds. Het was een leuke, maar erg lange dag.

Vrijdag 23 juli 2021

Op vrijdag maakte ik mijn eerste foto pas om 17:00u. Op de laatste dag van het schooljaar nemen we altijd afscheid van collega’s en luiden we de zomervakantie in met een barbecue.

Ik kreeg een muziektip van mijn collega: het nieuwe album van Rag’n’Bone Man. Ik luister hem sindsdien non-stop. 

Eenmaal thuis lag er weer een pakketje te wachten. Weer een rolschaatsshirt, zo leuk! Ook dit shirt heb ik besteld bij Etsy.

Ook waren Mike en zijn vader verder gegaan met de overkapping. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat straks.

Zaterdag 24 juli 2021

Tijd voor de kapper en tijd voor Flair. Ik kwam zaterdagochtend met hoofdpijn uit mijn bed en die is de rest van de dag niet weggegaan. Waarschijnlijk voelt mijn lichaam aan dat de zomervakantie nu echt bijna start en dat het jaar verwerkt kan gaan worden. Tijd voor rust.

Ondertussen had Mike de caravan opgehaald. Ik heb zoveel zin om op vakantie te gaan, maar we moeten nog twee weken geduld hebben. Ik ga de caravan in ieder geval lekker poetsen de komende week.

De afgelopen maanden heb ik echt tegen de laatste schoolweken opgekeken, maar uiteindelijk kan ik alleen maar zeggen dat ze me alles mee zijn gevallen. Gelukkig, want normaal gesproken zijn deze weken niet zo fijn.

Maandag en dinsdag werk ik nog een paar uurtjes op school en woensdag begint dan echt de zomervakantie. Ik start dan de dag met mijn tweede (en laatste) vaccinatie. Ik hoor veel mensen zeggen dat ze er best ziek van zijn geworden, dus ik ben benieuwd. Ik zal sowieso deze week even lekker mijn rust pakken.

Hoe ziet jouw komende week eruit? Maak er in ieder geval iets moois van.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Wat zou Dolly doen? - Petra Vollinga - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken