De week in foto’s #48

De meest gehoorde zin van deze week was: ‘Wat is het toch warm he?’ Grappig, want een paar weken geleden zaten we nog te klagen over de regen en de kou. Wij Nederlands zijn ook nooit tevreden. Verder werd er veel gesproken over het EK voetbal en ook ik ben aan het kijken natuurlijk. Op school was het deze week iets rustiger en dat was heel fijn. Hopelijk blijft dat nog even zo. Ik neem je mee naar mijn week.

Zondag 13 juni 2021

De week begon met een heerlijk rondje op de Bergse Plaat. Een aardige man wilde wel een foto van ons maken, maar ik had niet helemaal door dat ik mijn Uggs aan had. Erg sexy en warm.

Op zondag hebben we ook de planken weer terug geplaatst bij de garage. Het wordt zo mooi. Binnenkort komen ze een vloeistofdichte vloer plaatsen, we hebben de overkapping besteld en ook de garagedeuren. Fijn dat er schot in de zaak zit.

Zomervakantie 2021

In de avond gingen we met vrienden de eerste wedstrijd van het EK kijken. Juud was er natuurlijk ook bij. Het was een fijne wedstrijd.

Maandag 14 juni 2021

Op maandagmiddag mocht ik weer surveilleren bij de herkansing van Nederlands. 

Eenmaal thuis ben ik meteen gaan nakijken. De rest van de avond heb ik huiswerk gemaakt voor de Schrijversacademie en ben ik op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag 15 juni 2021

De dinsdag begon met een lange vergadering en de rest van de werkdag vloog voorbij.

Toen ik thuiskwam ben ik even bij de diertjes gaan zitten. Betty wilde eindelijk eens op de foto gezet worden.

De rest van de avond heb ik aan mijn blog gewerkt en de winnaar van de winactie bekend gemaakt. Marloes (@marloesleest) was de gelukkige winnaar.

Woensdag 16 juni 2021

Ondanks dat de scholen open zijn, wordt er nog genoeg gezoomd. Ik zat er weer helemaal klaar voor.

Vorige week waren we vergeten gerechten te kiezen bij HelloFresh, dus kregen we drie random (vegetarische) gerechten opgestuurd. Op dinsdag hadden we broccolisoep en deze avond hadden we Freekeh met spinazie en harissa. Het was eigenlijk heel erg lekker, alleen was ik de spinazie vergeten te wassen. Super stom!

De rest van de avond heb ik gelezen in de tuin. Luna kwam er gezellig bij zitten.

Ik heb Cinder & Ella uitgelezen; wat een heerlijk boek! Ik heb er intens van genoten. Mijn recensie vind je hier.

Rust pakken

Ondertussen werd het laatste deel van de garage gemetseld. Zo mooi!

Donderdag 17 juni 2021

Donderdag was eindelijk weer eens een rustig dagje op het werk (Stilte voor de storm?). Omdat het bij mijn collega Tessa erg warm op kantoor was, kwam ze gezellig bij mij zitten. We hebben spontaan mijn kantoor verbouwd =).

Voor de tweede wedstrijd van Nederland, moest ik nog even aan mijn blog werken.

De perfecte combi: pizza en een wedstrijd van Nederland. Onze laatste HelloFresh maaltijd was geen succes, dus we hadden om 21:00u nog honger. Dan maar een pizza bestellen. Het was niet de mooiste EK-wedstrijd, maar we hebben in ieder geval gewonnen (en uiteindelijk lekker gegeten).

Vrijdag 18 juni 2021

Na het werk ben ik met mijn vriendinnetje Miek gaan rolschaatsen bij de Grevelingen. Het was erg warm, maar wel even fijn.

Eenmaal thuis ben ik gaan douchen en heb ik mijn haar aan de wind laten drogen buiten. Het waaide best hard; een fijne föhn zo.

‘s Avonds zijn we met mijn collega Tessa en haar man Tommy gaan eten bij ons favoriete restaurant: Bowling & Bistro Merlijn in Oosterhout. Het was een heerlijke avond.

Zaterdag 19 juni 2021

We zitten weer bij de kapper. 

Op Instagram deelde ik twee filmpjes van de kunstjes van Luna. Deze foto maakte ik daarvan. Ze heeft een snoepje op haar poot liggen, maar wacht hier op toestemming om het op te eten. Knappe hond.

In de middag en avond zijn we naar Mike z’n zus geweest om haar verjaardag te vieren. Bij een verjaardag hoort gebak natuurlijk.

Zoals je ziet heb ik een prima week achter de rug. Komende week wordt het erg druk, maar wel met heel veel leuke dingen. Zo heb ik dinsdagavond mijn (voorlopig) laatste les bij de Schrijversacademie, ga ik donderdagavond rolschaatsen met collega’s bij Skatefever en vanaf vrijdag zitten we met de familie in Bosrijk en De Efteling. Zo veel zin in! Daarnaast hebben we natuurlijk nog een EK-wedstrijd van Nederland en krijg ik mijn eerste vaccinatie. Spannend!

Ik wens jou in ieder geval ook een fijne week toe en laten we hopen dat het zonnetje zich weer regelmatig laat zien. Geniet ervan!

Liefs.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
De beller op lijn vier - J.D. Barker - Boekerij
Op mijn lijst:
Nooit iets missen?

Abonneer je nu op mijn website en krijg één keer per week een mailtje, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Favoriete berichten
Op zoek naar een boek?
EreadersEreaders