De week in foto’s #44

Na twee weken meivakantie, zit de eerste werkweek er alweer op. Deze week zijn de eindexamens gestart, ben ik verwend met prachtige nieuwe boeken en heb ik drie keer naar het songfestival gekeken. Ik laat je alles graag zien in een nieuwe De week in foto’s.

Zondag 16 mei 2021

Deze week start De week in foto’s met foto’s van de kleine konijntjes. Ze zijn alleen niet meer zo klein meer. 

Beertje is de enige die graag op de foto staat en niet wegloopt als ik met mijn telefoon aan kom lopen. Hier had ze het alleen even druk met een stuk van een boom.

Met deze foto ben ik ongeveer tien minuten bezig geweest, omdat meneer elke keer wegliep. Gekke Lux.

Schaapie zat lekker te eten, dus dat ging wat makkelijker.

Zondag was het ook tijd om huiswerk te maken. De laatste module is van start gegaan en nu moet er een kort verhaal van 1200 woorden geschreven worden. Best spannend.

Waar blijft de lente toch? Het lijkt wel herfst.

De boterbloempjes zijn er in ieder geval al wel. Zo lijkt het toch een beetje zomers…

Maandag 17 mei 2021

En dan is de vakantie echt voorbij. We zijn weer aan het werk.

Wel een bijzondere tijd, want de eindexamens zijn gestart. Ik mocht surveilleren bij het eindexamen Nederlands.

Eenmaal thuis tref je dit aan. Nibbit en Ozzy lagen even fijn te kroelen.

’s Avonds ben ik het eindexamen zelf gaan maken en ik vond het een pittig examen deze keer. 

Dinsdag 18 mei 2021

Daar is de lente dan voor even.

Dinsdag was een drukke dag en blijkbaar heb ik niet zoveel foto’s gemaakt. Vanaf 21:00u zat ik te genieten van het Songfestival. Dit kunnen wij Nederlanders wel.

Woensdag 19 mei 2021

Mama: ‘Kijk, er staat een reiger heel dichtbij. Maak eens een foto.’

Ik: ‘Te laat, mam.’

Hij vloog natuurlijk weer net weg.

Spelen met Luna betekent dat je als een zotje achter haar aan rent, terwijl zij de bal vooral niet afgeeft. Als ze dan moe is, gaat ze onder tafel liggen. 

Tijd om te bloggen. Mijn recensie van het boek Onder de Spaanse zon moest vrijdag online komen, dus ik moest even aan de slag.

Donderdag 20 mei 2021

In mijn kantoor heb ik vier plantjes staan en dat gaat niet echt goed zoals je ziet. Het begint nu echt een beetje treurig te worden.

Van New Book Collective kreeg ik een Blind Date boek; een boek op je deurmat waar je nog niets van weet. Ik heb Op zoek naar Ida gekregen. Ik ben erg benieuwd of dit een boek voor mij is. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte.

Na twee online voorlichtingen donderdagavond was ik klaar met werken en kon ik naar de tweede finale van het Songfestival kijken. Ik heb zo gelachen.

Vrijdag 21 mei 2021

Eindelijk tijd om mijn examens na te kijken. Spannend!

Met All I know so far van P!nk op de achtergrond. Deze vrouw! 

In de middag was het tijd om al die grijze haren te verven bij de kapper (en mijn lieve schoonzus).

Leuk!! 3 juni neem ik deel aan het Zin in Feelgood-event van Luitingh-Sijthoff. Mijn eerste boekenevent, zo leuk en spannend!

Ook heb ik de documentaire van P!NK gekeken op Amazon Prime. Ik ben echt fan van deze vrouw, sorry voor de spam. Mocht je Amazon Prime hebben dan raad ik je aan deze documentaire te kijken. 

Zaterdag 22 mei 2021

Op zaterdag was het weer helemaal naar, dus ik ben zelf maar het zonnetje van de dag geworden. 

Boekenpost! Zo blij met dit boek van uitgeverij Boekerij: Niemand zeggen van één van mijn favoriete auteurs M.J. Arldige. Wat ben ik toch een bofkont. Dankjewel Boekerij!

Kroelen met Luna

Kroelen met Luna. Eén van mijn favoriete bezigheden.

Mike en ik zijn in de middag naar woonboulevard Poortvliet geweest. We willen een kastje in de keuken, maar konden niets vinden. We hebben wel een dekenkist voor achter het bed gekocht. Over twaalf weken wordt hij geleverd…

Een serieus kijkje achter de scherm van De week in foto’s, want hier ben ik druk bezig met het nalezen van alle teksten. Ik zie er ook gezellig uit met mijn joggingpak, maar zo ziet mijn leven als blogger er uit =).

Ondanks dat ik vorige week nog wel een week vakantie kon gebruiken, heb ik een fijne week gehad. Komende week beginnen we met een extra vrije dag vanwege Pinksteren. Verder heb ik eigenlijk niet echt veel op de planning staan. Ik weet wel dat de lente onderweg is, dus dat is een fijn vooruitzicht.

Heb jij een fijne week gehad? 

Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Ik zal je vinden - Linwood Barclay - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken