De week in foto's

De week in foto's
De week in foto’s #76

De kerstvakantie is voorbij, de vakantie naar New York zit erop en de eerste gewone week van januari hebben we achter de rug. Tijd om verder te gaan met De week in foto’s. Het was geen spannend weekje, want ik moest heel de week binnen blijven vanwege mijn coronabesmetting. Ik

De week in foto's
De week in foto’s #75

Vrolijk kerstfeest! Het is vandaag tweede kerstdag en terwijl jij deze De week in foto’s #75 leest, zit ik in het vliegtuig richting New York (althans, dat is in ieder geval de bedoeling). Ik hoop dat je een fijne kerstavond en eerste kerstdag hebt gehad en dat ook vandaag een

De week in foto's
De week in foto’s #74

Wat een week hebben we achter de rug zeg. Max Verstappen werd wereldkampioen in de Formule 1 en Nederland ging weer in een harde lockdown. En hoe zit het met onze vakantie naar New York? Je leest het in De week in foto’s #74. Op zondagochtend hoefde ik de hokken

De week in foto's
De week in foto’s #73

Afgelopen week was het eigenlijk weer een rustig weekje (stilte voor de storm?). Ik heb voornamelijk gewerkt, maar ben ook naar de Intratuin geweest, heb de kerst in huis gehaald en mocht weer genieten van een les bij de Schrijversacademie. Kijk je mee naar De week in foto’s #73? Nadat

De week in foto's
De week in foto’s #72

De week na je verjaardag valt altijd een beetje tegen toch? Ik had er zo lang naar uitgekeken en dan is het opeens alweer voorbij. Het weer helpt er ook niet aan mee, aangezien het bijna de hele week geregend heeft. Toch was het geen verkeerde week. Kijk je mee naar

De week in foto's
De week in foto’s #71

Vorige week keek ik er nog enorm naar uit en nu is het alweer voorbij: mijn verjaardag. Afgelopen vrijdag was ik jarig, dus het was feest. Ook mocht ik afgelopen week weer naar de Schrijversacademie en heb ik genoten van Adele op tv. Kijk je mee naar De week in

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Je liet mij leven - Catherine Ryan Howard - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken