De week in foto's

De week in foto's
De week in foto’s #66

De laatste week voor de herfstvakantie was een drukke week die voorbij vloog. Een verkoudheid helpt dan niet, maar volgens mij heeft iedereen daar op het moment last van. Het zal de tijd van het jaar zijn. Kom, ik neem je mee naar De week in foto’s #66. P.S. De foto’s

De week in foto's
De week in foto’s #65

Afgelopen week begon met een heerlijke zonnige zondag waar ik intens van genoten heb. Verder was het een redelijk rustige week op het werk en eindigden we met een heerlijk feestje. Kijk je mee naar De week in foto’s #65? Op zondagochtend was ik al vroeg op om de hokken

De week in foto's
De week in foto’s #64

De week zit er weer op en gelukkig voel ik me een stuk beter dan vorige week. Afgelopen week ben ik drie ochtenden bizar vroeg mijn bed uit gegaan om te sporten, mocht ik weer naar de kapper (en dat was nodig) en had ik mijn eerste les van mijn

De week in foto's
De week in foto’s #63

Ken je dat? Dat je gewoon al dagen niet te genieten bent? Dat had (heb?) ik de afgelopen dagen. Nergens zin in, huilen om niets en af en toe was ik echt niet te genieten. Mijn week was verder wel prima, maar niet heel bijzonder. Kijk je mee naar De

De week in foto's
De week in foto’s #62

Vorige week vertelde ik al dat ik De week in foto’s graag op een andere manier vorm wilde gaan geven. In vakanties doe ik van alles en kan ik daar makkelijk een blogpost aan wijden, maar in werkweken zijn de foto’s redelijk saai. Daarom zal De week in foto’s er

De week in foto's
De week in foto’s #61

Afgelopen week ben ik gaan nadenken over een andere lay-out voor De week in foto’s, maar ik ben er nog niet helemaal aan uit. De week in foto’s #61 is dus nog niet veranderd, maar mocht je tips hebben dan zijn ze zeker welkom. Afgelopen week begonnen we met een

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Ik zal je vinden - Linwood Barclay - Boekerij
Op mijn lijst:
Persoonlijk(er)
Op zoek naar een boek?
BoekenBoeken