C = Christmas Shopaholic

De eerste letter die echt een beetje lastig is, is de C. Althans, ik heb er de hele week over nagedacht en ik kwam niet heel ver. Vanmorgen lag ik in bed en toen bedacht ik me dat ik net een erg grappig boek uitgelezen heb tijdens de feestdagen: Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella.

Voordat mijn site online kwam, ben ik al recensies gaan schrijven over de boeken die ik las. Mijn recensie over Christmas Shopaholic vind je hier :-).

Ik heb dit boek geplaatst bij mijn Favorieten ABC, omdat ik alle boeken van de Shopaholic-serie op de plank heb staan en ik ze bijna allemaal met heel veel plezier heb gelezen. Het zijn boeken waar je niet bij na hoeft te denken en waar je doorheen vliegt, daarnaast zijn ze ontzettend grappig. Heerlijke feelgood boeken.

Alle delen (het zijn er ondertussen 8) gaan over Becky Bloomwood en haar leven als koopverslaafde. Naast haar liefde voor spullen is ze ook ontzettend onhandig en soms wat hysterisch. In elk deel gaan er dingen fout en komt ze in de problemen, maar uiteindelijk komt het altijd goed. Sophie Kinsella zorgt ervoor dat je Becky steeds beter leert kennen en zorgt er ook voor dat je vaak een glimlach op je gezicht krijgt als je aan het lezen bent. Bij Christmas Shopaholic moest ik op de eerste pagina al heel hard lachen.

Verwacht bij deze serie geen zware literatuur, maar gewoon een boek wat erg amuseert en waar je de boel even de boel kan laten. Mocht je ze nog niet gelezen hebben en wel houden van chicklits, dan is dit zeker een aanrader.

Heb jij deze serie al gelezen of houd je hier helemaal niet van?

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Boekenlijst
Op dit moment lees ik:
Het kan niet altijd zomer zijn - Tirza Kingma
Op mijn lijst:
Nooit iets missen?

Abonneer je nu op mijn website en krijg één keer per week een mailtje, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Favoriete berichten
Op zoek naar een boek?
EreadersEreaders